Klik op de laatste prijslijst: prijslijst augustus 2022 (Scroll naar beneden voor het modellenoverzicht).

Bach Audiozaken

Design Speakers, Rooseveltstraat 2e, 2321 BM Leiden
071-5135187 www.designspeakers.nl S I HE, S II HE, Tango I HE, Tango II HES, Bwall M, Bwall L, Bcute 2.1, Bcute FR

 

Augustus 2022

Bach Luidsprekers is verhuisd naar de Schagchelstraat 8 in Haarlem. Medio september zal Bach hier een audio winkel openen. Tot die tijd is bezoek helaas niet mogelijk. Bellen voor informatie, het doorgeven van aanvragen en opvragen van levertijden kan altijd op telefoonnummer 0651964204. Als de winkel officieel geopend is, zal ik dat hier mededelen en is iedereen van harte welkom! wordt vervolgt.

Nieuws Oktober 2017:

Bach Luidsprekers is een dealer rijker namelijk het Bach Luidsprekerhuis in Leeuwarden. Oprichter Maarten Trilsbeek heeft een groot aantal Bach modellen staan en over twee luisterruimtes verdeeld. Daarnaast levert hij via ons dezelfde merken electronica waar Bach leverancier van is zoals Advance Acoustic, Teac, Yamaha en Pink Faun. Deze merken worden ook gedemonstreerd. U kunt een afspraak met hem maken voor een luistersessie. www.bachluidsprekerhuis.nl As zaterdag en zondag 11 en 12 november is er open huis waar ik zelf ook bij zal zijn om u eea toe te lichten en kennis te laten maken met Maarten en Bach. Die dagen zijn er mooie aanbiedingen van sets die we voor u hebben samengesteld.

 

In het Decembernummer van het blad Luister wordt de Bach Tango 1HE(S) aan de tand gevoeld door Eric de Boer. Een mooie test!

Happy! Het november nummer van de HVT ligt in de kiosk met daarin oa de test van de Bach S2HE model 2015. Geweldig geschreven door Bert Oling. Ik ben weer een veer rijker :)
Supergaaf, supertrots. Hier vind u de de test: HVT nov 2015

 

 

De X-fi audioshow was een succes! Zo'n 4.000 bezoekers en onze ruimte was nagenoeg continue gevuld en wat een complimenten. Dank U! Veel Belgische zuiderburen die nog niet van Bach hadden gehoord waren ook zwaar onder de indruk. Vooral de S2HES scoorde hoge ogen en verbijstering bij iedereen. Dat er zoveel geluid uit zo'n kleine speaker kon komen. Maar dat had ik vaker gehoord. De Vouchers die bezoekers mochten meenemen waren bijna op in totaal zijn er 150 stuks meegenomen door geinteresseerden en er zijn zo'n 8 toezeggingen tijdens de show gedaan. We kijken dus terug op een gezellig en geslaagd weekend.

Nieuws! Een sneak preview van de nieuwe StraightUp modellen 0,5 en 1. Rechthoekig dit keer en ter demonstratie afgemonteerd in frisse kleurtjes. De speakers zijn zowel in- als uit het zicht te plaatsen. De laagmid units van glasvezel, de tweeters van titanium. Inwendig voorzien van slimme trucjes om staande golven te elimineren. In totaal kan je kiezen uit 40 kleuren stof. We gaan nu meten en testen en eind van de maand zijn ze productie klaar.

De nieuwe 2015 modellen zijn vanaf 1 april leverbaar! Met uitzondering van de nieuwe S1 is de basislijn komen te vervallen. Toevoegd is een kleinere zuilluidspreker; de tango 0,5 HE en de grotere Tango 1,5HE.

Alle HE modellen zijn tegen meerprijs ook in S uitvoering leverbaar. De Tango II HES krijgt zelfs volledig papier-in-olie voor de middentoner.

filter S2HES tov S2HE condensatoren

 

Bach S II HE: Audax Titanium tweeter met neodymium aandrijving. Papierkonus laag/mid met glasvezel filamenten. Natuurlijk met Papier-in-olie en teflon condensatoren en Allen Bradleys weerstanden, the best. Above all: het klinkt weer beter!! Het laag loopt nog eens 5 hz verder downunder.

De nieuwe 2015 HE modellen zijn leverbaar. Alle huidige demomodellen worden met 15 a 20% korting aangeboden! Zowel bij ons als bij de winkels. Bij Bach te koop -20%: S II HE Slate Black van € 2200,- voor € 1760,- Tango I HE Anthracite of Goya Red van € 2600,- voor € 2080,- Tango II HE Ruby Red € 3800,- voor € 3040,-. Check de Bach audiozaken voor info.

 

 

TESTEN in audio vakbladen en online magazines:

 

En weer een mooie test! Dit keer de S1HE. Geschreven door Evert Aaij voor Audio Creative http://www.audio-creative.nl/headline/bach-s-1-luidsprekersysteem/

De Tango I HE getest door Eric de Boer op hifi.nl http://www.hifi.nl/artikel/19612/Bach-Luidsprekers-Tango-1-HE.html HVT test van de Tango II HE door Hans de Ligt, het Bach topmodel! Test Tango II HE. Music Emotion teste de S II HE, de Referentiemonitor, door Jo Mullers: Test SII HE

Een geweldig leuke test van Jaap Veenstra van Alpha Audio. Een mooi verhaal over de SII HE: http://www.alpha-audio.nl/2014/04/review-bach-s-ii-luidspreker/

De Bach Silvergold kabels zijn een hot item bij de echte liefhebbers geworden. Er is de laatste tijd steeds meer vraag naar dit topproduct gekomen. Dit mede dankzij deze geweldige test van Audionet icm Bach door Eric de Boer . De home made Silvergold interlinks, Master speakerkabels en Stroomsnoertjes. Check: http://www.hifi.nl/artikel_pagina4/20683/Review-Audionet-Digital-Network-Client,-PRE-1-GR-voorversterker-en-AMP-eindversterker-Tijd-voor-...-Bach!.html

Bach vind Facebook leuk! Jij ook? Wil je bijna dagelijks up2date blijven van knutsel- en frutselwerk, het allerdaagse rechtstreeks vanuit de werkplaats mee beleven? Wil je wat meer weten over techniek en andere ontwikkelingen en de kleine dingetjes die op mijn pad komen? Kijk dan eens naar de facebook Bach Luidsprekers site en Like !

Dit is fijn. Sinds vanmiddag staat de nieuwe Pink Faun DAC 3.32 te spelen. (pcm tot 32 bit 192kHz, DSD 64, 128 en DXD, a-synchrone usb en I2S) Mooi diep zwarte stiltes, ruimte rust en groots en super nauwkeurig! Als je deze schitterende combinatie met Dpower2x90i wil horen, ben je van harte welkom. Ook op zaterdag.

Ja, hij is binnen! de Teac AX 501 Reference versterker staat te spelen icm de DAC uit dezelfde serie. High end voor heel weinig... Dus vanaf heden kunt u dit moois beluisteren op de Zuid Schalkwijkerweg nr 40 met een kopje thee of koffie erbij.

 

 

De HE lijn is ook leverbaar in 40 kleuren! speakerdoek, units zijn nu ook uit het zicht te plaatsen en de setprijs is lager. Zie de prijslijst.

Links Tango I HE Goya Red, rechts Tango I HE lichtgrijs

Tango II HE lichtgrijs speakerdoek

 

 

Sun is shining, the weather is sweet. Dit is een setje Tango I HE in de vrolijke kleur Pistachio

 

De X-fi audioshow van 2012 was zeer geslaagd. Triple M audioshop heeft bijna het hele weekend met de Bach S2 HE gespeeld op hun geweldige Pink Faun electronica. De reacties zijn erg positief. Zowel bij de audio blogs als bij de profs en op facebook is ook eea te bespeuren. http://www.hifi.nl/artikel_pagina3/19494/Verslag-X-fi-2012-Meer-Vaderlandse-Audio-en-Grote-Jongens.html

 

4 Augustus 2012:

Na ruim een jaar testen en stoeien, meten en luisteren is het dan zover: de Bach netkabels zijn klaar.
Alles stekers zijn standaard uitgevoerd in Rhodium plated koper. Net zoals de Bach interlinks en luidsprekerkabels wordt gebruik gemaakt van een rubber/katoen ommanteling en vertind koper afscherming. De kabels zijn voorzien van 3 x 3,3mm2 getwiste bedrading (Pro). Bij de Special en Master 2 x 3,3mm2 icm met een extra 1,3mm2 aardedraad om zowel de fase als nuldraad gewikkeld, hierdoor worden hoogfrequent storingen op een schone manier, zonder enige vorm van demping, gefilterd.

Door de combinatie van deze speciale opbouw van afscherming en wikkelmethode is de winst onvoorstelbaar groot. Want, zoals met alles in audio: Audio=Stroom (voor degene die het nog niet weten :)
Prijzen zijn ook bekend. We beginnen gelijk met een topkabel, de Bach Pro en kost vanaf 0,75mtr € 425,-De Bach Special met Alu/Carbon stekers € 625,- en de dubbel afgeschermde Bach Master begint bij € 750,-/stuk. Luisteren, uitproberen en vergelijken dus!

 

 

 

 

22 en 23 oktober 2011 was de X-fi high-end audioshow in Utrecht. En wat was het goed bezocht!

Wij hebben in totaal zo'n 1000 bezoekers geteld in onze ruimte. Gelukkig weer veel verbaasde gezichten en vragen over hoe het toch mogelijk is dat zo'n compacte speaker, de gedemonstreerde S II HE, zo groots en verfijnd kan klinken. Het ging iets te ver om dit iedereen tijdens de X-fi show tot in details uit te leggen maar het heeft vooral met hele goede oren, de juiste ingrediënten te maken :)

Eric de Boer schrijft op www.hifi.nl : 'Van een heel ander kaliber waren de speakers van Rick Bach, die speelde met de kleine S-serie HE monitors die de luisteraar weer wisten te verrassen met een formidabele weergave inzake stage en diepte. De speakers werden aangestuurd door een imposante set van Esoteric en nieuw op de X-fi waren de verschillende kabels van de ontwerper zelf. Dat de man een enorme passie heeft voor muziek én techniek blijkt wel uit de kundigheid waarmee hij vertelt over zijn producten en de gebruikte technieken en grondstoffen van deze nieuwe kabels. Binnenkort zal Hifi.nl een recensie verzorgen van één van de producten van Bach.'


www.audioreview.nl Paul Geerlings schrijft: 'De kleine Bach speakers op Esoteric apparatuur zetten de toon op de X-fi show. Klasse weergave voor zulke kleine afmetingen.'

youtube filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=BFnRkBJqcA8&feature=player_embedded 3minuut35 bezoek Bach

En we zijn heel trots dat we de luidsprekers gaan afspelen op en versterken met het High-End merk Esoteric. http://esoteric.teac.com

Dit jaar worden maar liefst vier modellen van de Bach HE-lijn gedemonstreerd door middel van streaming-audio, pc/usb-audio en uiteraard (sa)cd.
Daarbij zal gebruik worden gemaakt van de volgende elektronica van het inmiddels zeer veelzijdige merk Esoteric: de K-03 (omschreven als 'de op één na beste cd-speler ter wereld; er bestaat immers ook nog een K-01'), de C-03 voorversterker en de A-03 eindversterker. De tweede setup zal worden bespeeld door de all-in-one Esoteric RZ-1 icm afwisselend de S I HE en S II HE.

Verder presenteert Bach dit jaar voor het eerst de in eigen huis gefabriceerde silver-gold interlinks met rhodium-plated connectors en dubbel afgeschermde luidsprekerkabels, met rubber/katoen ommanteld en rhodiumplated bananapluggen. Klinkt wellicht een beetje abacadabra maar het klinkt wel heeel erg te gek goed!

U bent van harte welkom op deze spectaculaire geluidsshow met een paars tintje! NH hotel te Utrecht, vlakbij station en jaarbeurshallen.

www.x-fi-audioshow.nl voor alle info

Op 16 en 17 april was de lenteshow in de Doelen te Rotterdam. Snijders Hifi uit Rotterdam had de Bach S II HE, Tango I HE en Tango II HE meegenomen. Ondanks dat de open hal wat rumoerig was kon er toch een paar keer fijn gedraaid worden. Vooral de in Music Emotion geteste S II HE trok veel bekijks (en geaai..)

28 oktober 2010

De beurs was een succes. X-fi-ting! Bach heeft denk ik bewezen dat hoge kwaliteit niet in de grootte van een systeem hoeft te zitten en naamsbekendheid (of het ontbreken daarvan) niet direct iets zegt over kwaliteit.

Lees meer : http://www.hifi.nl/artikel_pagina2/2125/X-Fi-High-End-Audio-Show-2010-AudioXperience,-Triple-M-audio-shop-en-Number-4-Audio.html

In samenwerking met TripleM in Rhenen worden de Bach-luidsprekers van muziek voorzien door de nieuwste Fetpre-voorversterker en DAC2 van Pink Faun.

29 september 2010
Bach heeft de opdracht gekregen om het met een Michelinster bekroonde restaurant Aan de Poel in Amstelveen van een nieuwe geluidsinstallatie te voorzien. Rondom komen onze S1-speakers te hangen. Bij de keuze van de apparatuur gaven gebruiksgemak en technische vernieuwing de doorslag. Een class-D multikanaalsversterker in combinatie met een digitaal iPod-transport van Onkyo en een Cambridge DA-converter zullen vanaf eind oktober de fijne ambiance aanvullen met mooie muziek.

www.restaurantaandepoel.nl

27 september 2010
In Haarlem zijn de deuren geopend van de schitterende italiaanse kledingzaak Sedotto. Bach heeft de audio-installatie geleverd. Voor het eerst zijn de Bcute's in een winkelruimte gebruikt en het klinkt heel erg fijn! Voor de versterking de compacte Teac CR-H500 virtuoos die naast ingebouwde cd en radio ook de digitale bestanden van de ipod uitpakt en versterkt.

www.sedotto.com

1 juli 2010
Mag het ietsje meer zijn? Nee, liever niet. Kwaliteit boven kwantiteit. Na maanden research hebben de Bach-luidsprekers een elektrische metamorfose ondergaan. Het achterliggende idee bij dit project: de losse speakers zijn (op dit moment) niet te verbeteren, de filtercomponenten misschien wel. Zowel de basislijn als de HE-lijn heeft standaard PIO-condensatoren gekregen (PIO = papier in olie). Een mix van twee hoogwaardige types die gebruikt werden door de strijdkrachten van de Sovjet-Unie. NOS (NOS = new-old-stock) met metaal omhuld en met glas geseald, verzilverd aluminiumfolie met papier in olie als diëlectricum. Parallel als bypass een zeer hoogwaardige teflon condensator die het transparante karakter van deze condensatorenmix de finishing touch geeft. De weerstanden van de basislijn en de HE-lijn zijn vervangen door het beste type carbon composite-weerstand van het Amerikaanse merk Allen-Bradley. Deze zijn 100 procent inductievrij en gelden vanwege hun materiaalopbouw als het neusje van de zalm.

Wat merkt u hier als luisteraar van? Er zijn geen filtercomponenten meer te horen. Met andere woorden: ongekende rust en nauwkeurigheid, warmte en detail. Door een verdere toename van de ruimtelijkheid is bovendien het stereobeeld verbeterd. Alle modellen worden sinds 1 juli met deze componenten uitgevoerd. Als u reeds klant van Bach Luidsprekers bent, bieden we u de mogelijkheid om uw luidsprekers voor een relatief klein bedrag te 'upgraden'. De prijs voor uw type speaker kunt u bij ons of bij uw dealer opvragen.

6 januari 2010
Op dinsdag 29 december was de speciale demonstratiedag bij EringaKnoop Leeuwarden een groot succes. Ruim 50 bezoekers waren over de dag verspreid op de

demonstratie afgekomen. Hieronder een foto van de opstelling aan het eind vd dag.

 

Route beschrijvingAdres:
Zuid Schalkwijkerweg 40
2034 JH Haarlem

023-5424679
Openingstijden :
di tm vr 9.30-18.00 za 11.00-17.30

Navigatie: Zwemmerslaan Haarlem. (het verlengde hiervan is het juiste deel van de Zuid Schalkwijkwijkerweg, veel navigators sturen u naar het noordelijke doodlopende deel van de Zuid Schalkwijkerweg). Als u vanaf de A9 komt neemt u dan de afslag Haarlem-Zuid.


Google Maps link
                                                   

 
Introductie

Bach Luidsprekers werd opgericht op 25 juli 1996. Maar al sinds 1984 ontwerpt eigenaar Rik Bach
‘anders’ vormgegeven luidsprekersystemen. Wat ooit een hobby was, is uitgegroeid tot een
fabriekje op een schitterende locatie langs het Haarlemse Spaarne.
Hier komen denkwerk en experimenten samen in betaalbare design-luidsprekers. De
constructie van de behuizingen en de filters alsmede de complete afwerking geschieden
nagenoeg geheel met de hand. Bach Luidsprekers gebruikt daarbij uitsluitend moderne en
hoogwaardige materialen.

Form follows function


Vanaf de start van het bedrijf wordt gestreefd naar compacte luidsprekers met een
onderscheidende vorm en functie. Er waren destijds maar zeer weinig fabrikanten die andere
vormen dan rechthoekig zwart en bruin te bieden hadden. Bach Luidsprekers verrichtte
pionierswerk.
Vanwege de vernieuwende ideeën op het gebied van kastconstructies en materialen werd Bach
Luidsprekers in 2001 onderscheiden met de Nederlandse innovatieprijs Haarlemmerolie.

De geronde vormen van de Bach luidsprekers zorgen voor minder staande golven in de kast.
De speaker-units daarentegen staan op één lijn met elkaar voor het juiste stereobeeld.
Bovendien zijn er geen frontjes die uitsteken en daardoor een negatief effect hebben op het
afstraalgedrag (een uitstekend schroefje vlakbij de tweeter is al meet- en hoorbaar!). Bij Bach
luidsprekers is de gehele kast met stof bekleed. Dat ziet er niet alleen mooier uit; deze
werkwijze heeft ook een groot praktisch voordeel: er treden minder ongewenste reflecties van
de speakers via het voorpaneel op.

De kasten zijn inwendig voorzien van een door Bach Luidsprekers ontwikkelde SWE-tube
(standing wave eliminator). Dat is een met wol gevulde en verticaal gemonteerde buis die
achterwaartse (ongewilde) reflecties afbuigt en elimineert. De S I, S I HE en S II HE hebben
een horizontaal aan de achterzijde geplaatste basreflex-pijp die de verticale reflecties afbuigt.
Een dubbele functie dus!

Bach Luidsprekers gebruikt de allerbeste speaker-units van onder andere het Franse
topmerk Audax (titanium tweeters met Neodymium magneetsysteem, High end Wavecor laag/mid units van papier met glasvezelfilamenten (balanced drive concept technical paper) en Tangband.

Onze wisselfilters zijn ‘hard wired’ opgebouwd en op een basis van
dempende pvc-foamplaat verlijmd. Door deze manier van opbouwen en solderen zijn de
signaalbruggen zeer kort en hebben de filtercomponenten geen last van mechanische
trillingen. Alle filtercomponenten worde stuk voor stuk doorgemeten, geselecteeerd en gepaard zodat de waarden tot op de duizendste nauwkeurig per speaker en natuurlijk per set, identiek zijn. De condensatoren zijn in sterverbinding gesoldeerd zodat de afstanden tussen de componenten gelijk zijn en ze zijn dezelfde richting op geplaatst, dat heeft weer te maken met de wikkeling van de condensator.. how far can you go. En ook geldt: door het gebruik van meerdere parallelcondensatoren (ipv eentje) ben je niet meer afhankelijk van de vaste waarden van de E12 reeks, alles is te maken door het combineren van verschillende waarden voor de exacte afstemming. Door het parallel schakelen van condensatoren wordt de interne weerstand ook iedere keer gehalveerd wat natuurlijk ten goede komt van het geluid, immers, een condensator heeft altijd een klein aandeel weerstand en die wil je zo laag mogelijk houden.
In serie met de tweeter zitten de beste Russische Papier-in-olie- en teflon condensatoren. Drie verschillende types in the mix om de meest natuurlijke weergave te krijgen.
De russische parallelcondensatoren zijn van het type PETP en de serieweerstanden behoren tot de absolute top: koolmassa van Allen Bradley.

De zuilluidsprekers hellen achterover, zodat ze nauwkeurig kunnen worden uitgericht op de
luisterpositie ivm de juiste fase.
Last but not least: de luchtspoelen zijn vacuüm 'gebakken' (om microfonie-effecten te gaan), litze opgebouwd (7 aders van 0,5mm tegen skin-effecht) en laag ohms.

De demping is van fijn longhair-schapenwol,

De kastwanden zijn inwendig met bitumen bekleed. De interne bekabeling is vertind OFC-koper met teflon afscherming.

de S I heeft een compacte titanium tweeter met neodymium magneet en papierkonus met aluminium faseplug. De S I HE heeft een aluminium/magnesium laag-mid membraan met faseplug en een
keramische tweeter.

Het resultaat: een zeer gedetailleerd 3D-geluidsbeeld, waarbij de speakers ‘onzichtbaar’ zijn.


Keuzemogelijkheden in afwerking

U kunt het uiterlijk van uw luidsprekers geheel naar wens aan laten passen.

De HE-modellen worden gestoffeerd met Alcantara (klik op deze link), dat in 50 kleuren leverbaar is of u kunt kiezen uit 40 kleuren speakerdoek wat ook geheel over de speakerunits gemonteerd kan worden zodat deze uit het zicht geplaatst zijn, de prijzen zijn ook lager.

U laat de speakers op deze manier harmonieus samenvloeien met het design in uw huis.

U heeft de keuze om de bovenkanten in wit, zwart zijdeglans of hoogglans,
zijdeglans aluminium of rvs kleur uit te laten voeren.

Spikes zijn voor de Tango 0,5 HE in rvs, voor de andere zuil luidsprekers in verguld,
zilverkleur of zwarte uitvoering leverbaar.

De baspijpen en het messing logo kunnen in zilverkleur, zwart of wit gespoten worden.S 1 HE, monitorluidspreker 2-weg basreflex, high-end compact        vanaf  € 1400,- paar

De nieuwste ontwikkeling is de high-end-uitvoering van de S I. De baspijp is naar de
achterzijde geplaatst en de speaker-units zijn vervangen door een 10 cm
aluminium/magnesium-speaker in combinatie met een keramische tweeter. Zoals het een HE-model betaamt voorzien van speciaal gekozen filtercomponenten en demping.
Het klankkarakter is zeer analytisch en ondanks de kleine afmetingen toch in staat lage tonen
tot 55 Hz weer te geven. Deze speaker is geschikt voor plaatsing op een statief of aan een beugel.
Bedoeld voor de muziekliefhebber die er echt voor wil gaan zitten. Alle nuances in de muziek
worden blootgelegd. Zo ontstaat een multidimensionale klankbeleving.

40 watt/60 watt rms/muziek belastbaar; 100 dB max. geluidsdruk @1 mtr;
frequentiebereik 55-30.000 Hz; HxBxD: 24,5x15x21 cm; 4,0 kg


S 1HE String Alcantara
S 2 HE, monitorluidspreker 2-weg basreflex, high-end compact           vanaf € 2200,-/paar

Volgens velen de beste compacte speaker die ze ooit gehoord hebben. Wat een compliment!
Deze tweeweg-monitor is bijzonder in ontwerp en techniek. Net als bij de S I HE en de S II zit
de baspijp aan de achterzijde. Hierdoor worden ongewenste reflecties tussen de boven- en de
onderkant van de behuizing afgebogen. Een andere overeenkomst met de S I HE: de
allerkleinste details worden genadeloos weergegeven. Slechte opnames vallen direct door de
mand, maar goede opnames komen extra goed tot hun recht.
De S II HE is net dat tikje volwassener en klinkt wat groter en breder dan zijn kleinere
broertje. De lage tonen worden bijna tot in de laagste regionen weergegeven.
Deze compacte speaker ‘toont’ u de naakte waarheid!
Uitermate geschikt voor een mooi en stabiel statief.

60 watt/80 watt rms/muziek belastbaar; 103 dB max. geluidsdruk@1 mtr;
frequentiebereik 48-30.000 Hz; HxBxD: 27x17x29 cm; 6,8 kgS 2 HE Anthracite Alcantara
 


Tango 0,5HE, high-end zuil luidspreker 2-weg basreflex                          vanaf € 1900,- /paar

Slechts 13cm breed is deze dwerg. Maar het 10cm papier/glasvezel woofertje loopt tot 43 hz -3db door in het laag en je kan hem ook nog op zijn donder geven want hij is 60Watt belastbaar. De keramische tweeter zie je niet snel in dit prijs segment terug en vult de laag/mid unit heel mooi aan en loopt nog een suk verder door dan ons gehoor reikt zodat het hele spectrum aanwezig is.

Al met al een zeer compacte high-end speaker. Snelheid, openheid, precisie! Heel goed geschikt voor een kleine woonkamer maar 30m2 is zonder probleem ook mogelijk.

60 watt rms 87db 2,83V/1mtr; 102 dB max./1 mtr;
frequentiebereik 43-30.000 Hz; HxBxD: 71x15x21 cm; 7,1 kg

Foto volgt

Tango 1 HE, high-end zuil luidspreker 2-weg basreflex                          vanaf € 2500,- /paar

Nagenoeg zo fijnzinnig als de S II HE, maar door de grotere behuizing is er meer aandacht
voor de lagere frequenties. Een perfect alternatief voor wie een vloerstaande compacte high-end speaker zoekt. Geweldig timbre, accuraat en warmbloedig. Al jaren een veel verkochte
luidspreker.

60 watt/80 watt rms/muziek belastbaar; 103 dB max. geluidsdruk@1 mtr;
frequentiebereik 35-30.000 Hz; HxBxD: 71x15x21 cm; 9,6 kgTango I Eggshell Alcantara (oud model; 2015 model foto volgt)
Tango 1,5 HE, high-end zuil luidspreker 3-weg basreflex                           vanaf € 3200,-/paar

Voor de liefhebbers van tweeweg luidsprekers, maar dan een maatje groter dan de Tango 1. Met een 17cm papier/glasvezel woofer en titanium tweeter, 4 ohm en 70 Watt belastbaar met een rendement van bijna 91dB is deze speaker in staat om grote ruimtes zonder probleem te vullen. De lage tonen lopen door tot onder de 30 Hz en dat zijn subwooferkwaliteiten.

Binnenkort (mei/juni) leverbaar!

70 watt rms belastbaar; 105 dB max geluidsdruk@1 mtr; frequentiebereik
30-30.000Hz; HxBxD: 80x19x29 cm; ?kg

foto volgt

Tango 2 HE, high-end zuil luidspreker 3-weg basreflex                           vanaf € 3600,-/paar

Het topmodel van Bach Luidsprekers, en het zal nog wel even duren voordat hij van zijn troon
wordt gestoten. Deze luidspreker sluit geen compromissen: hij is strak en snel in het laag en
supernauwkeurig in het midden en hoog. En dat alles in een zeer compacte zuilluidspreker.
Beluister hem en ontdek de Bach experience!

70 watt/90 watt rms/muziek belastbaar; 105 dB max geluidsdruk@1 mtr; frequentiebereik
32-30.000Hz; HxBxD: 73x17x23 cm; 14kgTango II HE Ruby Red Alcantara (oud model; 2015 model foto volgt)
Tango II HE Stone Grey AlcantaraBach Sat HE /Sub 100A               vanaf  Stereo 2.1 € 3400,-/set Surround 5.1 € 6700,-/set

Dankzij de muzikale kwaliteiten van de HE-lijn zijn deze toplijn-satellietspeakers zeer
geschikt voor het high-definition-geluid van bijvoorbeeld Blu-ray-films. Met andere woorden:
in een serieus surroundsysteem mag deze set niet ontbreken. Natuurlijk ook uitermate geschikt
in stereo 2.1 als compact alternatief voor de Tango II HE. Een aantal toonaangevende
Nederlandse audio- en videostudio’s maken dagelijks gebruik van deze 2.1 stereo-uitvoering.
De subwoofer is gelijk aan de sub uit de basislijn en ook hier adviseren wij bij een surround-
opstelling de grotere Sub150A.

Sat 70 watt/90 watt rms/muziek belastbaar; 105 dB max. geluidsdruk@1 mtr:
frequentiebereik 85-30.000Hz; HxBxD: 27x17x17cm; 6 kg

Sub17A100: 17 cm paper coated long throw high-end sublaag 120 watt, 90 dB Longneck-
magneetsysteem uitslag +/- 8 mm

Class AB versterker 100 watt RMS/4ohm met ringkerntrafo, vergulde tulp line-in stereo, LFE-in en
out en speaker in stereo. Volume, frequentie en fase traploos instelbaar. Standby on/off.
HxBxD: 38,5x30x33 cm; 16,4 kg

Sub22A150D: 22 cm glasvezel honingraat membraan, long throw high-end sublaag 200 watt, 90 dB uitslag +/- 15 mm

Class D versterker 150 watt RMS/4ohm met ringkerntrafo, vergulde tulp line-in stereo, LFE-in en
out en speaker in stereo. Volume, frequentie en fase traploos instelbaar. Standby on/off.
HxBxD: 50x32x38 cm; 25 kg

Meerprijs 150 watt Subwoofer speakerdoek uitvoering                                                                      € 600,-/st

Sat HE Eggshell Alcantara                                                            Sat HE Pompeian Red AlcantaraAlcantara
Statieven


Voor Sat in hoogte verstelbaar 66-107cm € 100,- per paar

Het schitterende Solidsteel SS-7 statief 72,5cm hoog € 550,-/paar (in zwart en zilverkleur leverbaar)

Sat statief.................Sat en SII statief Solidsteel..............
 


Interlink kabels

Bach heeft ook nieuwe interlink- en luidspreker kabels ontwikkeld. Binnnenkort vind u hier de foto's van.

Bovenaan de site kunt u wel alvast de prijslijst met korte beschrijving downloaden.


Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden:

Garantiebepalingen
Op de luidsprekers geeft Bach Luidsprekers voor een periode van tien jaar na factuurdatum
een garantie op defecten en/of fouten ontstaan bij productie e.d. De garantie geldt niet indien
schade het gevolg is van onjuiste behandeling, brand enzovoort.
Reclames dienen schriftelijk binnen zeven dagen na ontvangst van de goederen in eerste
instantie bij uw audio-speciaalzaak en anders bij ons te worden ingediend.

Milieu en veiligheid
Alle versterkers voor de subwoofers voldoen aan de CE- en Rohs-norm.
De luidsprekercomponenten voldoen aan de Rohs-norm.

Prijzen
Wij behouden ons het recht voor om alle genoemde prijzen in deze prijslijst te verhogen of te
verlagen indien mocht blijken dat, na onze bevestiging, de kostprijzen (zoals die van
grondstoffen, vervoer e.d.) een aanpassing nodig maken. Ondanks de zorgvuldigheid kunnen er fouten in de teksten en/of prijzen staan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.


Levertijden
Voor onze luidsprekers staat doorgaans een levertijd tussen de twee en zes weken, afhankelijk
van type, uitvoering en aantal luidsprekers per opdracht. Onze levertijden zijn vrijblijvend en
kunnen (door overmacht i.v.m. toeleveranciers, vakantie e.d) door ons worden aangepast.

Heel veel luisterplezier toegewenst.

Rik Bach
Bach Luidsprekers